personlig träning

PT PASS | pt duo

PT PASS 60 min. Personlig träning

PT passet läggs upp efter dina specifika mål och anpassas efter din utgångspunkt. Ett pass kan bland annat innehålla komponenter som styrketräning, teknik, konditionsbaserad styrketräning, sportspecifik träning eller löpträning. 450 kr / gång.

1 PASS 450:-

5 PASS 2200:-

10 PASS 4000:-

PT DUO Personlig träning för 2

60 min. träning tillsammans med PT och en vän/kollega/partner. Upplägget är den samma som ett vanligt PT PASS, men här har du möjlighet att utnyttja passet tillsamans med en vän. 300 kr / person.

1 PASS 300:- /person

5 PASS 1400:- /person

10 PASS 2500:- /person

 

pt online

8 VECKOR PERSONLIG COACHNING ONLINE 1750:-

uppstart 31 NOVEMBER

✔Träningsschema anpassat efter dina mål som uppdateras halvvägs!

✔Regelbunden uppföljning varje vecka där vi återkopplar kring dina mål. Vi följer även upp med mått, vikt och formbilder för att se utvecklingen!

✔Kostrekommendation, inköpslista och kostinformation! Enkel information om varför vissa livsmedel är bättre val än andra och tips på hur du kan tänka när du planerar dina måltider!

✔Motivation och hjälp på vägen! Jag finns alltid tillgänglig över mail för frågor och funderingar!

Priset för upplägget är 1750 kr och sista anmälningsdagen är 4 dagar innan uppstart


51403757_331260317732979_8830450213660393472_n.jpg

sportspecifik träning

“Träningsupplägg som passar den individuella idrottaren eller idrottslaget. Träningen syftar på att stärka individen i den specifika sporten.”

Är ni ett lag som är intresserade? Kontakta mig för mer information!


SPORTSPECIFIK TRÄNING

Träningsupplägg som passar den individuella idrottaren eller idrottslaget. Träningen syftar på att stärka individen i den specifika sporten. Kontakta mig gör mer information kring träningar och planering.


pt small group

4 veckor gruppträning med PT 1500 :-

Uppstart V.38 [FULLT]

Är ni en arbetsgrupp som jobbar skift? Eller ett kompisgäng som vill träna tillsammans? Hör av er så planerar vi in en nystart exklusivt för er grupp! Minimum 6 personer för uppstart.

PT Small Group innebär 4 veckor träning tillsammans med PT i en privat träningsgrupp. Screening, kostrekommendation, 2 träningspass i vecka och personliga tekniktips ingår under våra 4 veckor tillsammans. Vi stämmer också av dina resultat under perioden, och följer upp med en uppdatering en gång i veckan.

Passen innehåller bland annat funktionell träning, kondition, styrka och cirkelfys. Varje träningstillfälle är 60 minuter.

SCREENING OCH RÅDGIVNING INNAN START
Vi avsätter 30 min för enkla fys- och hälsotester som vi sedan följer upp i slutet utav perioden.

4 VECKOR TRÄNING MED PT Liten och personlig gruppträning med varierande träningspass.

2 TRÄNINGSPASS I VECKAN Varje träningspass är 60 min.

KOSTREKOMMENDATION
Enkel fakta kring protein, kolhydrater och fett som gör det lättare för dig att hitta en näringsrik kost.

UPPFÖLJNING Varje vecka gör vi en avstämning kring dina mål. Du skickar in uppdateringar kring mått och vikt om det är relevant till dina mål. Sista veckan följer vi även upp med fystester och reflekterar över hur kroppen känns.

Pris: 1500 kr för medlemmar på Energy Express. Icke medlemmar 1750 kr

plats: energy express tidaholm


PT grupp för företag

1500:- / PASS 

TILLGÄNGLIGHET  Träningspassen kan planeras in både morgon, lunch och eftermiddag under samma vecka och är därför lättillgängligt för alla (även de som jobbar skift).

”LITEN STOR GRUPP”  Max antal deltagare på passen är 10 personer. Anmälan görs till mig 24h innan passet, enkelt och smidigt. 

 INTE DEN TYPISKA GRUPPTRÄNINGEN Träningsyta abonneras (om möjligt) utav PT gruppen för en stor variation utav funktionella övningar. Jag kommer ut till företaget eller bjuder in till träning på gym i Jönköping (STC City) eller i Tidaholm (Energy Express). Jag som PT finns alltid på plats under passet för att instruera, motivera och hjälpa till med tekniken.

KOSTREKOMENDATION Utöver den personliga gruppträningen så inkluderas även kostrekommendation i PT SMALL GROUP. Träning och kost går hand i hand och kostinformation skickas därför ut till alla deltagare i gruppen.

TID 45 min träning

PLATS Jag kommer ut till företaget eller så bokar vi in träningspass på STC City (Jönköping) eller Energy Express (Tidaholm).

PRIS 1500kr för hela gruppen/gång. Max antal i gruppen är 10 personer.

 

PRESENTKORT

 

Presentkort på PT PASS, PT DUO eller PT ONLINE finns att beställa året runt!